Tisdag

Ja då va de Tisdag....
Va säger man, har inte gjort så mycke idag för ja sov ganska länge! Hade skit svårt att sova inatt så ja va skit trött imorse! Satt uppe och tänkte på så himla mycke, sen så har ja hört att om man mår psykiskt dåligt av alla tankar man sitter me...så brukar de hjälpa me att skriva ner sina tankar! De blir som en slags terapi. Och de va faktiskt skönt att skriva ner allt man tänkte på..Visst tankarna finns ännu kvar men är inte lika starka! Ni som tänker mycke, borde testa de! Va hemma vi Jeanette en snabbis ikväll, för att hämta Charlie, lekte lite, försökte ge honom lite gröt men de villa han inte ha!? så vi åt lite mat, mmm gott...sen så gav ja Charlie välling o då somnade han i min famn..så nu sussar han i Emilias gamla spjälsäng*thihi* Ska ha honom här inatt har ja bestämt! Så nu sitter ha bara här o glor...Nu e de bara en månad kvar tills ja fyller 21 haha...en bit dit men iaf..hehe...hade inget o säga..!

Ha de fint gott folk...

Vänner vad är de?

Asså jag fattar inte hur man kan vara så idiotisk och falsk? Asså bara så jävla LÅG!? Hur tänker man, om man sårar en vän så in i helvete, som alltid har funnits för han/henne? Hur kan man sjunka så lågt? att bara ha samvete att sitta me en sån jävla lögn..och ljuga en vän rakt upp i ansiktet!? fy fan säger jag bara! Och att man förklarar att man INTE är dum i huvudet och hon/han ändå förnekar de, och att man MÅSTE draaa ur sanningen..hahah asså så jävla falskt!!!

Du är inte längre min vän!
De är ingen idé att du ens försöker!
Visste de nästan hela tiden, att din vänskap inte var äkta!

Rätt Tomt Jag vet!

HELLO...
Här har de inte hänt så mycke*jag vet* hehe...Har inte haft tid och faktiskt ingen större lust heller! Jag har inte mått så hemskt bra om man säger så, av alla möjliga olika själ..Har haft endel roliga dagar, har äntligen fått träffa Kristoffer *X Granne* Han har varit så go och snäll mot mig hela tiden! Igår fick ja för mig att ja skulle börja koka potatis för att idag ha Kroppkakor :) Skit GOTT...så de har ja gjort idag! thihi* ja ja så e de..men ja ska försöka nu me att skirva lite varje dag eller varannan eller nått haha...får se men ska se om ja kan börja skriva lite mer! men nu ska ja o Emilia gå över till mommo o moffa så att mamma får en kopp kaffe iaf thihi..ha de fint gott folk..

RSS 2.0